Monday, June 14, 2010

Cara mudah memberi hadiah...


Kami menerima tempahan hadiah dan hamper untuk:

Majlis Hari Lahir, Kenduri, Sambutan Hari Guru, Sambutan Hari Ibu, Sambutan Hari Bapa, Majlis Korporat, Sambut Bayi, Ulangtahun Perkahwinan, Majlis Khatan, Khatam Al-Quran dan sebagainya.Anda sibuk? Tak banyak masa untuk ke kedai cenderahati? Mahu beri kejutan pada yang tersayang? Kini mudah saja. Kami sedia membantu anda. Hanya buat pilihan dan bayaran, kami sedia membuat penghantaran.Pelbagai pilihan hadiah disediakan, pasti menepati bajet dan citarasa anda.

Hadiah disediakan mengikut pakej harga dan tema.


TEMA: KLASIK / CERIA / KORPORAT / ISLAMIK / MESRA / BOY / GIRL / LOVE / SPORTY dan lain-lain...
KADAR HARGA: RM10, RM30, RM50, RM100, RM150, RM200 ke atas... (berubah mengikut bajet anda)Tema berubah mengikut pilihan dan permintaan anda. Hadiah-hadiah dalam setiap pakej juga berubah mengikut set harga yang dipilih.

Antara barangan-barangan yang tersedia untuk dijadikan hadiah:

ITEM:
kain batik/pelekat, kain pasang, pinggan mangkuk, mug, gelas, cawan, bear, bunga plastik, bunga segar, dulang besi, dulang kayu, tabung, lilin, alat tulis, banyak lagi...
MAKANAN: coklat, gula-gula, cup cake, cookies, muffin, snek, buah-buahan dan macam- macam lagi.

BUNGKUSAN: Kotak kadbod, kotak hadiah, plastik hamper, kertas pembalut.KHIDMAT PENGHANTARAN : PERCUMA untuk kawasan SUNGAI PETANI KEDAH sahaja. Kos Penghantaran secara pos atau penghantaran ke pintu akan dikenakan pada kawasan selain Sungai Petani, Kedah.

KAEDAH BAYARAN: Bank in ke akaun NOOR SHAIKHAH MD RAMLY 152050291147 (MAYBANK).

UNTUK PERTANYAAN/TEMPAHAN : hubungi Sha di 019-565 7255, email: hadiahamper@gmail.com

No comments:

Post a Comment